1/2 łyżeczki pasty chili chiński

1 łyżka drobno posiekanej

szczypiorek

1) Flake mięsa krabów i usuwania błony twardych. Cięcia górną trzecią szparagów na kawałki 1 1/2 cali.

2) elektronika gotowania szparagów wrzenia soloną wodą przez 3 minuty. Doprowadzić sherry, sos sojowy i rosół do wrzenia.

3) Odsączyć i przemyć szparagi pod zimną wodą. Podgrzania oleju wok lub patelni. Dodaj cebulka i smażyć przez 30 sekund.

4) Dodać mięso krabów i szparagi smażyć i mieszać przez 30 sekund. Dodać mięsa krabów i szparagi bulionu z kurczaka.

5) Dodać sos chili. Mieszać w skrobi kukurydzianej, rozpuszcza się w zimnej wodzie. Mieszano przez 1 minutę, aby zagęścić bulionu nieznacznie. Kadzi do miski i udekorować szczypiorkiem.

Priscilla jest miłośnikiem gotowania uczy w przemyśle spożywczym prawie 15 lat. Brała udział nauczania w kuchni chińskiej, japońskiej żywności, Tajlandia jedzenie, Eastern Cuisine, Indian Food, Hawaiian Style, Style Filipiny, Oriental Food, Kuchnia azjatycka, Western style, posiłki w kilka minut i itd. Ona chciałaby dzielić z ludźmi szerokim znajomość i chętnie przyjemność w dobrej zdrowego stylu życia dobrego odżywiania poprzez jej wieloletnim doświadczeniem.

– autor artykułu